icon-envelopeSOLICITĂ OFERTĂ

Hale metalice

TeraSteel, în calitate de producător de top  în regiunea CEE, proiectează, produce, livrează și asamblează toate componentele principale și secundare ale unei clădiri metalice - anvelopa clădirii, structura de rezistență, acoperișuri și fațade din panouri sandwich, accesorii de mascare și etanșare, elemente metalice și tâmplărie din PVC, porți industriale.

De la clădiri de logistică și producție la hale comerciale, TeraSteel oferă o abordare fiabilă a construcției rapide la cheie în toată Europa. În timp, am finalizat peste 200 de clădiri industriale, clădiri comerciale, centre sportive, spații de birouri, clădiri pentru ferme agrozootehnice, depozite de cereale, clădiri socio-culturale.

TeraSteel este compania care oferă soluții creative și tehnice, personalizate pentru clienții industriali și rezidențiali, atât mici, cât și mijlocii, în funcție de solicitările și bugetul acestora. Împreună cu partenerii locali desfășurăm anual peste 40 de proiecte, de la hale metalice simple la structuri complexe.


Soluții complete 

Încă din etapa de consultanță și continuând cu etapa de proiectare, vă punem la dispoziție soluții complete și integrate de hale la cheie asigurându-ne că îndeplinim toate specificațiile proiectului, de la hale metalice simple la structuri complexe. Datorită experienței noastre în proiectare si execuție și mulțumită unui proces de fabricație automatizat, asamblării rapide a materialelor și a controlului riguros al calității, TeraSteel oferă un ciclu scurt al proiectului și un raport optim calitate-preț, rezultând hale metalice care nu au doar o durată îndelungată de viață, ci sunt și ușor de întreținut.


Posibilități fără limite

Halele metalice sunt ușor de modificat și reconvertit, iar varietatea utilizării unor spații de hală se potrivește multor domenii, întrucât pot fi compartimentate în zone de producție, de birouri, zone de recepție-marfă, zone de depozitare.

Echipa de constructori este capabilă să asigure un montaj realizat cu relativă ușurință. Montarea este modulară, prinderile se realizează cu șuruburi, iar anvelopa este realizată  din panouri metalice termoizolante, tablă sau alte materiale, în funcție de cerintele proiectului. Construcțiile de tip hală sunt adaptate ritmului de dezvoltare al afacerii proprii, iar gradul redus de dificultate în proiectare și execuție reprezintă un avantaj considerabil în edificarea unei astfel de clădiri funcționale.
Structurile metalice sunt proiectate pentru a rezista în timp, iar caracterul modular permite demontare și mutare într-o nouă locație. Halele sunt realizate în diferite  sisteme constructive ce pot fi adecvate pentru multiple destinații comerciale, industriale sau agro-alimentare.


Costuri optimizate 

Consumul de materiale este optimizat datorită soluțiile de proiectare integrată TeraSteel. Veți reuși să economisiți timp și bani datorită montajului rapid și facil asigurat de livrarea pe șantier a tuturor componentelor halei - componente dimensionate, tăiate și tratate anticoroziv, caracteristici adaptate proiectului dvs.

Imagine personalizată

Proiectăm, producem, livrăm și executăm hale metalice la cheie personalizate alegerii dvs. Culorile pereților și a acoperișului, tipul și grosimea izolației, dispunerea orizontală sau verticală a panourilor, mezanin sau spații cu destinații speciale, TeraSteel vă poate adăuga orice notă personală halei dvs.

Calculează costul unei Hale Metalice

Vezi detalii

Panouri termoizolante

Vezi detalii
Se încarcă...