icon-envelopeSOLICITĂ OFERTĂ

Hale la cheie TeraSteel

Soluții complete​

Încă din etapa de consultanță și continuând cu etapa de proiectare, vă punem la dispoziție soluții complete și integrate de hale la cheie asigurându-ne că îndeplinim toate specificațiile proiectului, de la hale metalice simple la structuri complexe. Datorită experienței noastre în proiectare si execuție și mulțumită unui proces de fabricație automatizat, asamblării rapide a materialelor și a controlului riguros al calității, TeraSteel oferă un ciclu scurt al proiectului și un raport optim calitate-preț, rezultând hale metalice care nu au doar o durată îndelungată de viață, ci sunt și ușor de întreținut.

​Posibilități fără limite

Halele metalice sunt ușor de modificat și reconvertit, iar varietatea utilizării unor spații de hală se potrivește multor domenii, întrucât pot fi compartimentate în zone de producție, de birouri, zone de recepție-marfă, zone de depozitare.

Echipa de constructori este capabilă să asigure un montaj realizat cu relativă ușurință. Montarea este modulară, prinderile se realizează cu șuruburi, iar anvelopa este realizată  din panouri metalice termoizolante, tablă sau alte materiale, în funcție de cerintele proiectului. Construcțiile de tip hală sunt adaptate ritmului de dezvoltare al afacerii proprii, iar gradul redus de dificultate în proiectare și execuție reprezintă un avantaj considerabil în edificarea unei astfel de clădiri funcționale.

Structurile metalice sunt proiectate pentru a rezista în timp, iar caracterul modular permite demontare și mutare într-o nouă locație. Halele sunt realizate în diferite  sisteme constructive ce pot fi adecvate pentru multiple destinații comerciale, industriale sau agro-alimentare.


Costuri optimizate

Consumul de materiale este optimizat datorită soluțiile de proiectare integrată TeraSteel. Veți reuși să economisiți timp și bani datorită montajului rapid și facil asigurat de livrarea pe șantier a tuturor componentelor halei - componente dimensionate, tăiate și tratate anticoroziv, caracteristici adaptate proiectului dvs.

Imagine personalizată

Proiectăm, producem, livrăm și executăm hale metalice la cheie personalizate alegerii dvs. Culorile pereților și a acoperișului, tipul și grosimea izolației, dispunerea orizontală sau verticală a panourilor, mezanin sau spații cu destinații speciale, TeraSteel vă poate adăuga orice notă personală halei dvs.


Catalog TeraSteel

Aplicații

Vezi detalii

Calculează costul unei Hale Metalice

Vezi detalii
Se încarcă...