icon-envelopeSOLICITĂ OFERTĂ
Bine ați venit în lumea TeraSteel, un univers în continuă schimbare în care lucrăm în fiecare zi pentru a dezvolta soluții și produse pentru viitorul clădirilor industriale și comerciale.

Impulsul de a proiecta produse din ce în ce mai competitive se combină cu calitatea și fiabilitatea garantate. Într-adevăr, doar cei mai buni aleg TeraSteel, mai ales cei care nu vor să aleagă între eficiența izolatoare și durabilitate, stil și siguranță.

Fabrica de panouri termoizolante și fabrica de profile zincate au furnizat soluții constructive pentru mii de construcții din Europa. Experiența noastră de peste 25 de ani și expertiza în fabricarea panourilor izolante  garantează o valoare adăugată clădirii dumneavoastră.

Panourile noastre izolante nu sunt doar un material de construcție -  sunt o dovadă a devotamentului nostru pentru eficiența energetică, durabilitate, siguranța și satisfacția clienților în sectorul construcțiilor industriale și comerciale.

Hale metalice

Vezi detalii

Calculează costul unei Hale Metalice

Vezi detalii

Proiecte TeraSteel - Depozite de apă Rosa Water, Serbia


Pe platoul Vlasina din Serbia, la peste 1.200 de metri deasupra nivelului mării, s-au construit depozitele de apă Rosa, unul dintre cele mai faimoase branduri de apă potabilă îmbuteliată din țara vecină, parte a Coca-Cola Company.

Proiectul a impus de la început înalte standarde constructive.
S-au utilizat o gamă largă de produse TeraSteel
- panouri sandwich termoizolante de perete cu grosimi variate între 100 mm și 150 mm
- table trapezoidale cu cută înaltă de 0.88 mm grosime
- accesorii metalice de mascare, șuruburi autoforante, benzi etanșare si alte accesorii

Planet Passionate

Vezi detalii

Documentații

Vezi detalii
Se încarcă...